Nå er det like før de første tonene spilles i årets Ørland Bluesfestival. Her blir det tradisjon tro underholdning fra både internasjonale og mer lokale artister, døgnet rundt.

For at barn og unge skal få ta del i dette, arrangerer Ørland Bluesklubb konserter på skolene. Kat Riggins skal spille i skoletiden både på Ørland Ungdomsskole, Opphaug skole og Brekstad Barneskole.

I tillegg blir det egen konsert for de som bor på eldresenteret.

Kat Riggins

Ørland Bluesklubb sørger for at Kat Riggins holder skolekonserter

For publikum ellers starter festivalen med kirkekonsert på torsdag 20.09.18, så blir det konserter på fredag og lørdag på Ørland Kysthotell. Den tradisjonelle jam'en blir på dagtid lørdag.

Billetter fås kjøp hos oss i banken, eller dere finner mer info på deres hjemmeside: Orland Bluesklubb

 

Mye arbeid legges ned både før, under og etter festivalen, og vi er imponert over den innsatsen og engasjementet Ørland Bluesklubb står for!

Vi ønsker lykke til med festivalen, og håper publikum fyller salene. Det fortjener festivalen!

 

Vi er glade for at vi som sponsor og gjennom vår gavetildeling kan bidra!

Ørland Sparebank ønsker å være en aktiv støttespiller i lokalmiljøet, det er viktig for oss å bidra til økt aktivitet og trivsel i nærområdet.

Vi bidrar blant annet ved å være stolt sponsor til mange lag og organisasjoner, noe som blant annet gir dem mulighet for langsiktig planlegging. Gjennom vår gavetildeling har mange av fått økonomisk støtte, slik at planlagte prosjekter har blitt virkeliggjorte.

Vi vet at det legges ned stor innsats og utallige dugnadstimer lokalt innen idrett og kultur, og vi er ydmyke og takknemlige - det er veldig artig å være lokalbank på en plass hvor det skjer så mye bra som her!