Ørland Motocross juniorsykler 

Juniorsykler som kan leies

Ørland Motocross har ca 65 aktive medlemmer, i alderen fra 5 år og oppover til "godt voksen". Her er det både jenter og gutter som er i aktivitet. 

De har egen bane, som de har lagt ned mye arbeid i for å få til dagens standard. Her er det faste treningstider hver uke. Nå nylig har de kjøpt "Trikken", den gamle hurtigbåtterminalen på Brekstad, som skal benyttes til tribune.

Klubben har masse prosjekter på gang og er en klubb i vekst, spesielt i den yngste aldersgruppen. Du finner mer informasjon på deres Facebookside: Ørland MC-Motocross

Vi har nettopp tegnet ny sponsoravtale med Ørland Motocross, og gleder oss til fortsettelsen!

Ørland Motocross 

 

Vi ønsker at flere skal blir kjent med lag og organisasjoner som finnes i nærområdet. Derfor vil vi i løpet av året presentere mange av årets gavemottakere, samt de vi har sponsoravtaler med.

Ørland Sparebank ønsker å være en aktiv støttespiller i lokalmiljøet, det er viktig for oss å bidra til økt aktivitet og trivsel i nærområdet.

Vi bidrar blant annet ved å være stolt sponsor til mange lag og organisasjoner, noe som blant annet gir dem mulighet for langsiktig planlegging. Gjennom vår gavetildeling har mange av fått økonomisk støtte, slik at planlagte prosjekter har blitt virkeliggjorte.

Vi vet at det legges ned stor innsats og utallige dugnadstimer lokalt innen idrett og kultur, og vi er ydmyke og takknemlige - det er veldig artig å være lokalbank på en plass hvor det skjer så mye bra som her!