Fredag 8. september arrangeres Jentebølgen Ørland for første gang.

Arrangører er Nettverk for Kvinnelig befal og Ørland Sanitetslag i samarbeid med Ørland Kultursenter, Ørland kommune, Ørland Kysthotell og Ørland Næringsforum. Så her er det mange ulike aktører som med godt samarbeid har fått til et lokalt arrangement for jenter i alle aldere!

Det er allerede 325 stykker som har meldt seg på, og man kan kjøpe billett helt frem til løpet starter.

Startskuddet går kl 18:00 på Ørland Kultursenter. Fra kl 16:00 kan man bytte billett mot startnummer, og fra kl 17:00 er det underholdning med blant annet intervju av hare Roar Strand og felles oppvarming.

Løpet er en 5 kilometer rundtur på Brekstad, og er tilrettelagt for alle uansett om man vil gå eller løpe. Midt i løypa stiller bankmenn fra Ørland Sparebank med drikkestasjon, så her får man slukket tørsten dersom man ønsker det!

Deltakerne er med i trekningen av premier og får utdelt en "goodiebag" når de kommer i mål. I "goodibag'en" finner du blant annet en egen Jentebølgenkonkurranse fra Ørland Sparebank. Hovedpremien er Ørlandsgavekortet med verdi kr 1.500, og vi håper mange deltar på denne. Konkurransen må leveres i skranken i Ørland Sparebank innen torsdag 14.09.17.

Vi er stolt hovedsponsor, og ønsker med dette å bidra til økt aktivitet i lokalsamfunnet. Jentebølgen Ørland er en flott arena hvor "nye og gamle" fosninger kan treffes.

Så da ønsker vi alle deltakere og arrangører lykke til - så håper vi at mange stiller opp langs løypa og heier dem frem!