I høst reiste Eva Røstad til Spania sammen med noen venninner. De koste seg i sol og varme, og hadde vært der noen dager da de dro til en fjellandsby. På tur ned en trapp falt Eva, og ble liggende med store smerter i foten. Venninnene ringte etter hjelp, og hun ble etter hvert fraktet på båre til en ambulanse.

På sykehuset sto lege klar, men han ville ikke gjøre noe før hun viste frem bekreftelse på reiseforsikring. Dette hadde hun heldigvis med seg.

- Legene var flinke, sier Eva. Jeg fikk tolk, slik at jeg forsto hva de sa til meg. Lårbeinet var brukket, og de måtte operere. 

Etter en uke var hun i god nok form til å reise hjem til Norge.

- Fordi jeg hadde reiseforsikring kom det en ledsager som fulgte meg hele veien fra sykehuset i Benidorm til St. Olavs Hospital i Trondheim, forteller Eva. Ledsageren var sykepleier og tok veldig godt vare på meg, samtidig som han hjalp meg med bagasje og alt det praktiske. Jeg fikk reise på førsteklasse, og følte med nesten som en dronning, sier Eva mens hun ler.

 

Eva Røstad er veldig fornøyd med sin reiseforsikring

På sykehuset i Trondheim ble hun noen dager, før hun kom seg hjem til Ørland. Eva er ei sprek dame som liker å være aktiv, og hun er ivrig på å trene opp foten. Fortsatt har hun krykkene med seg, men foten ser ut til å bli helt bra.

Eva opplevde god hjelp og rask tilbakemelding fra Ørland Sparebank og Eika Forsikring under hele prosessen.

- På forsikringen har jeg nå fått tilbakebetalt penger for tap av ferie de dagene jeg lå på sykehus. Jeg får også dekket kostnader i forbindelse med behandling i Norge som det offentlige ikke dekker. Og det viktigste er at jeg har følt meg trygg hele tiden, sier Eva. Så jeg skal helt sikkert ut å reise igjen, men alltid ha reiseforsikringen i orden!

Hennes kunderådgiver Kari Nergård er glad for å se at reiseforsikringen virker som det skal når noen får bruk for den.

- Reiseforsikring er viktig for alle, sier Kari. Jeg opplever at mange har fått bruk for den, i veldig ulike sammenhenger. Så sjekk at du har dette på plass før du bestiller reise. Spesielt vil jeg tipse de unge: etter at du har fylt 20 år er du ikke lengre med på forsikringen til dine foreldre.

 

Eika reiseforsikring

Vår reise- og avbestillingsforsikring gjelder med en gang du går ut av døren hjemme.
Den dekker det økonomiske tapet ved sykdom, tyveri eller forsinkelser når du er på tur.
En god reiseforsikring er noe av det viktigste på pakkelista.
  • Forsikringen gjelder både ferie og jobbreiser inntil 77 dager
  • Dekker hjemtransport og behandlingsutgifter ved sykdom og ulykke
  • Ulykkes- og avbestillingsforsikring er inkludert

 

 

 

Sjekk pris og bestill reiseforsikring her