Ørland Sparebank og Stadsbygd Sparebank vil gjerne invitere deg til en spennende konferanse som omhandler småskalaproduskjon og reiselivsnæring på Fosen.

Konferansen vil foregå på Ørland Kysthotell tirsdag 12.11.19 kl 09:00 - 14:30.

Konferansen er gratis, påmelding på stbank.no/pamelding

 

Våre samarbeidspartnere er Ørland Kysthotell, Ørland Kommune og Stadsbygd Kommune

Program

Kl. 09.00-09.30: Kaffe, registrering og mingling

Hurtigbåt fra Trondheim ankommer Brekstad kl. 09.10

Kl. 09.30-10.00: Velkommen ved bankene

Kl 10:00-10:30 Crazy Coyote Events - Hva etterspør markedet

Crazy Coyote Events har lang fartstid, og er en av hovedleverandørene av events og arrangement i Trondheim og Trondheimsregionen. De vil  fortelle mer om hva markedet etterspør, og gi oss et innblikk hvordan vi på Fosen kan ta del i et kjøpehungrig marked.

Kl. 10.30-11.00: Fosen Aktiv AS – Et nytt og moderne initiativ til reiselivsutvikling på Fosen

 Det nystartede selskapet Fosen Aktiv AS vil dele sine betraktninger om hvordan Fosen kan styrke sin posisjon, og ta del i den positive utviklingen innen «aktivitetsbasert» reiseliv, som kan gjøre Fosen til en reiselivsdestinasjon HELE ÅRET ! De vil dele sine erfaringer fra andre tilsvarende prosjekter de har deltatt på tidligere, bl.a reiselivssatsinger som Beitostølen Aktiv og Trysil Aktiv.

kl. 11.00-13.00 Minimesse på Ørland Kysthotell, hotelldirektør Marianne B. Grodås ønsker velkommen

Dagens hovedattraksjon blir en minimesse inne på Ørland kysthotell, som også blir lunsjen.

 

Ansatte Ørland Kysthotell

 

KONSEPT:

I lunsjsalen bidrar du med din egen stand hvor du presenterer dine produkter. Enten det er mat, drikke, overnatting eller opplevelser. Alle mat - og drikkeprodusenter oppfordres til å bidra med råvarer, som kokkene på Ørland Kysthotell gleder seg stort til å tilberede og deretter servere på din stand. Dette blir dagens lunsj, der alle konferansedeltakerne sirkulerer og får muligheten til å smake på alle retter.

Bankene i samarbeid med Ørland Kysthotell vil ta kostnaden med basisvarer og tilberedning. Dette er en alle tiders mulighet til å promotere deg og dine produkter, samt få en enestående kjennskap til hva Fosen har å by på.

Alle som kan tenke seg å stille stand bes sende mail til Hotelldirektør Marianne Grodås Marianne@kysthotell.no med en beskrivelse av stand og hva du kan bidra med av råvarer til lunsjen innen 04.11. Råvarer må være Ørland kysthotell i hende senest 11/11. Det er også mulig å levere råvarer i Stadsbygd Sparebanks lokaler i Rissa innen kl. 09.00 mandag 11/11. Vi vil da transportere disse til Ørland kysthotell samme dag.

Kl. 13.00-13.30 - Utheve AS – Markedsføring i sosiale medier

Utheve AS er en av regionens beste markedsførere. Andreas Nicolai Helmersen vil gi oss sine beste tips og triks for å lykkes med markedsføring i sosiale medier. Hva kan du oppnå med et minimalt markedsbudsjett? Det får du svar på her!

Kl. 13.30-14.30 Paneldebatt – Hvordan skal man lykkes i reiselivsårene som kommer

Debatten ledes av Rolf Øia. Rolf Øia er bergenseren med stort engasjement for Fosen, en god kjennskap til næringslivet og et godt reflektert syn på næringsutvikling – kan han utfordre panelet, slik at vi får de svarene vi vil ha?

Dersom dere ønsker å forlenge oppholdet på Ørlandet denne dagen, kan Ørland Kysthotell tilby en minisightseeing på Ørland inkl. besøk på Austrått og Uthaug, middag i hotellets restaurant og overnatting med frokost til en spesialpris på kr 1.395,- pr pers.

Velkommen!