Det er et stort og veldrevet dugnadskorps som står bak Ørland Sparebank Cup. Cupkomiteen (bildet) startet opp så snart fjorårets cup var ferdig. Mye kan planlegges i god tid, men endringer kommer helt frem til cupen er ferdig. Den siste tiden før cupen er det høyt tempo for komiteen - vi er imponert over innsatsen og resultatet!

 

Det er også en fantastisk dugnadsinnsats fra spiller og foreldre i Ørland Ballklubb og andre frivillige i forbindelse med cupen. Det er mange oppgaver som skal løses også utenom fotballbanen, som rydding av baner, kiosksalg, frokostservering, parkeringsvakt og transport av deltakere.

 

Vi gratulerer med 30 års jubileet, og takker alle som har bidratt gjennom alle disse årene.

 

Tenk hvor mange barn og ungdommer som har deltatt på cupen siden den startet! 

 

  

 

Ørland Sparebank Cup

 

 

For å feire 30 års jubileum blir det lørdag parade med alle spillerne. Den starter ved klubbhuset til Ørland Ballklubb og ender opp i Ørland Sparebank Arena, hvor det blir konsert med Skei og PT.

 

Rammen rundt cupen er også god. Utenfor fotballbanen er det mye som skjer på Ørland i helgen, med blant annet tivoli, sildebord, kunstutstilling, aktiviteter og boder i sentrum.

Kanskje finner du ekstra gode tilbud på butikkene denne helgen også? 

 

Kom gjerne innom vår stand i banken og prøv lykken - vi har premie til alle som deltar!

 

Prøv lykken i Ørland Sparebank

 

Ønsker alle lykke til med cupen og alt som skal skje - vi oppfordrer til Fair Play både på og utenfor banen! Været får vi ta som det kommer.

Og som stolt sponsor gleder vi oss veldig!