På bildet er cupstyret representert ved Lars Nordaas, Tonje S. Sundet og Tor Rambraut. 

Cupstyret har noen hektiske døgn bak seg - og foran seg. Med 47 på meldte lag er det 113 kamper som skal spilles i løpet av helgen. Lagene er aldersbestemte lag fra jenter/gutter 10 til jenter/gutter 16, fra 11 forskjellige klubber.

Alt foregår i Ørland Sparebank Arena, med tre spilleflater kontinuerlig i bruk. Det er mye som skal på plass, som sekretariat, dommere, laglister og kampoppsett.

Ørland Sparebank håndballcup ønsker å være en trivselscup. Her kan håndballag komme i gang og få et kick of før sesongen starter. Utenom håndballkampene tilbys aktiviteter som klatring, svømming, og lazertag. De har fokus på Fair play, både på og utenfor banen. Ørland Sparebank sponser en Fair Play pris på kr 3000, hvor en jury fra cup'en kårer vinneren på søndag.

Flere av lagene er tilreisende, og cup'en tilbyr overnatting og servering av frokost og middag. I Ørland Sparebank Arena blir det åpen kiosk. Her skal blant annet ØBK-koppen selges. Dette er et miljøvennlig alternativ til engangskopper, denne koppen kan gjenbrukes.

Ørland Sparebank Håndballcup kiosk

Marit Sletten, Harriet Brekstad og Ann Elisabeth Valaas Solbu gjør kiosken klar.

Det er mange timer med dugnad som ligger bak et så stor arrangement, her er det mange foreldre og foresatte som stiller opp. Takk til dere alle - vi er imponerte!

Vi er veldig stolt sponsor - og ønsker lykke til!