På bildet er cupstyret representert ved Lars Nordaas, Tonje S. Sundet og Tor Rambraut. 

Ørland Sparebank Håndballcup

Cupstyret hadde en utfordrende jobb i forkant. Det var første håndballcup i Ørland Sparebank Arena, og mye som skulle planlegges. Med 47 påmeldte lag fra 11 forskjellige klubber var det 113 kamper som ble spilt, av aldersbestemte lag fra jenter/gutter 10 til jenter/gutter 16. Dette gikk helt etter skjema, så cupstyret fortjener mye skryt!

Alt foregikk i Ørland Sparebank Arena, med tre spilleflater kontinuerlig i bruk. Det var mange brikker som skulle på plass som sekretariat, dommere, laglister og kampoppsett. 10-års klassen er uten sluttspill, mens de andre aldersgruppene hadde finaler på søndag. Vi var der søndag for å dele ut premier - og fikk se mye og handball. Enkelte kamper ble kanskje vel spennende?

Ørland Sparebank håndballcup har som mål å være en trivselscup. Denne helgen kunne håndballag komme i gang og få et kick of før sesongen starter. Utenom håndballkampene var det blant annet klatring, svømming, og lazertag. Fair play var i fokus, både på og utenfor banen. Ørland Sparebank sponset en Fair Play pris på kr 3000, som en jury fra cup'en besluttet at Klæbu J14 fikk.

Flere av lagene var tilreisende, og overnattet på Ørland Ungdomsskole hvor de også fikk servert av frokost og middag. I Ørland Sparebank Arena var åpen kiosk. Her solgte de blant annet ØBK-koppen som et miljøvennlig alternativ til engangskopper.

Ørland Sparebank Håndballcup kiosk

Marit Sletten, Harriet Brekstad og Ann Elisabeth Valaas Solbu gjør kiosken klar.

Det er mange timer med dugnad som ligger bak et så stor arrangement, her var det mange foreldre og foresatte som stilte opp. Takk til dere alle - vi er imponerte over resultatet!

Vi er veldig stolt sponsor - og gleder oss allerede til neste års cup !

Her får du oversikt over noe av det Ørland Sparebank bidrar med i lokalsamfunnetStolt støttespiller

Ørland Sparebank ønsker å være en aktiv støttespiller i lokalmiljøet, det er viktig for oss å bidra til økt aktivitet og trivsel i nærområdet.

Vi bidrar blant annet ved å være stolt sponsor til mange lag og organisasjoner, noe som blant annet gir dem mulighet for langsiktig planlegging. Gjennom vår gavetildeling har mange av fått økonomisk støtte, slik at planlagte prosjekter har blitt virkeliggjorte.

Vi vet at det legges ned stor innsats og utallige dugnadstimer lokalt innen idrett og kultur, og vi er ydmyke og takknemlige - det er veldig artig å være lokalbank på en plass hvor det skjer så mye bra som her!