Det er et stort og veldrevet dugnadskorps som står bak Ørland Sparebank Cup. Cupkomiteen (bildet) startet opp så snart fjorårets cup var ferdig. Det er mye arbeid og organisering som er gjort, og nå er det meste klart. I år kommer det hele 186 lag fra 36 klubber for å delta på cupen.

Ettersom det bygges ny barneskole og Ørland Sparebank Arena på områder som ble brukt til fotballbaner tidligere, ble det litt ekstra utfordringer i år. Men nye spilleflater ordnet, banene merket og kampoppsett på plass.

Det er en utrolig dugnadsinnsats fra spiller og foreldre i Ørland Ballklubb og andre frivillige i forbindelse med cupen. Det er mange oppgaver som skal løses også utenom fotballbanen, som rydding av baner, kiosksalg, parkeringsvakt og transport av deltakere. Cupen har ordnet overnatting på skoler og barnehager til over 1100 stykker fra 103 lag, samt plass til overnattingsgjester med campingvogner og telt. Alle får tilbud om servering av frokost og middag, så her er det mange som blant annet serverer mat, er vakt på overnattingsteder og diskotek. 

Utenfor fotballbanen er det mye som skjer på Ørland i helgen, men blant annet tivoli, sildebord og masse boder i Yrjarsgata. 

Vi ønsker arrangør, spillere, trenere, dommere, vaffelstekere, banemannskap, tilskuere, frokostvakter og alle andre lykke til! Håper det blir ei flott helg både på og utenfor banen.

Og som stolt sponsor gleder vi oss veldig til alt som skal skje!