Mabel, Gunnhild, Knut (på bildet) og resten av Ørland kommune inviterer alle en markering av at Bjugn og Ørland er blitt en kommune. 

Det er GRATIS INNGANG, og du får et variert program. Og så er det jo trivelig å treffe kjente og ukjente å slå av en prat:-)

 

Planlagt program:

11:00 - 15:00 Åpen dag, med blant annet konserter hver hele time, stands og aktiviteter for barn og unge.Bjørnis og Fosen Brann og Redningstjeneste er noen av de du treffer. Basishallen er åpen fra kl 12:00 - 14:15.

19:00 - 2100 Gratis Sildebord og underholdning av seks kor

21:00 - 01:00 Underholdning og dans, her kommer to teaterlag og fem band. Salg av drikke og mulighet for å ta seg en dans.

På kvelden er det satt opp buss fra "alle grendene", både til og fra Brekstad, og det settes opp ekstra ferge til Sorfosna kl 01:30.

 

Vårt bidrag

Det lokale næringslivet har bidratt til vinterfesten på forskjellige måter. Ørland Sparebank har gitt kr 25.000 til arrangementet. Vi er der også på dagen, kom innom vår stand - her kan du kaste/ sparke ball på en kjempestor dartskive:-)

 

Fortsatt mulig å melde på stands

Det er fortsatt plass til flere stands for lag og organisasjoner på dagtid. Ta kontakt med Mabel (mabel.slotteroy@orland.kommune.no) dersom dere ønsker å delta. Her kan dere vise hva dere holder på med, og kanskje rekruttere nye medlemmer?

 

Mer informasjon om Vinterfesten finner du på arrangementet på Facebooksiden til Ørland Sparebank Arena.

Håper mange tar turen - dette er nesten som en bryllupsfest for den nye kommunen:-)