Vi har gleden av å informere om at Brage Ivar Evjen er ansatt som ny leder av bedriftsmarked i Ørland Sparebank.

Brage er 57 år og kommer fra stilling som senior kundeansvarlig på næringsliv i SpareBank 1 Østfold Akershus. Han har bred erfaring innen bank og finans, og har hatt jobbet både med kunder og hatt lederfunksjoner i SpareBank 1 samt i Nordea og DNB.

Brage - ny leder bedriftsmarked Ørland Sparebank

 «Jeg er svært opptatt av at kunder får dekket sine behov og vil gjøre det jeg kan for at dette skal følges av gode opplevelser og høy tilfredshet», sier Brage.

Brage har bodd på Østlandet siden 1988, men vender nå «hjem til Trøndelag». Han er opprinnelig fra Trondheim (Ranheim), men er delvis vokst opp på Selnes, hvor hans mor kommer fra. Han har slekt og venner på begge sider av Stjørnfjorden.

Han har to voksne sønner, og så er han kjæreste og særbo med Michaela, som for tiden bor i fjellandsbyen Aschau (i Bayern).

 

I tillegg til Brage vil du som bedriftskunde fortsatt treffe Torbjørn, Odd, Ketil og Anne-Lise.

 

I dag har Brage vært i banken, for å hilse på: «Jeg har så langt kun møtt noen få av mine kommende kolleger og gleder meg stort til å bli kjent med en godt fremoverlent og interessert gjeng».

Brage tiltrer sin nye stilling fra 1. januar 2021. Vi er glade for å ha ham med på laget - og ønsker ham hjertelig velkommen.