På Austrått finner du en golfbane med ni hull. Det flotte anlegget er opparbeidet og vedlikeholdes av Austrått golfklubb. Mellom alt dugnadsarbeidet får de også tid til å bruke banen til å spille golf. Det er flere turneringer og treninger gjennom hele året, med unntak av vintermånedene. 
 
"Golfspillere lever lengre enn andre", sier noen av medlemmene. Golf gir ihvertfall mosjon - en runde på Austrått tar rundt to timer. Og så er det sosialt. Her kan man slå av en prat både før, under og etter konkurranser og treninger.
 

Golfspillere Austrått Golfklubb

 
Mange tenker at golf er en kostbar sport. Det er det ikke i følge klubbens medlemmer - du kommer langt med en tusenlapp. For å spille på bane må du ha greencard. Alder er heller ingen hindring: her er det åpent for alle. 
 
Austrått Golfklubb har tidligere fått støtte fra Ørland Sparebank til å kjøpe selvgående plenklippere, som holder banen jevn og fin. I tillegg klippes "greene" ca annenhver dag, de har en gammel bil med balloppsamler og traktor til å klippe banen. Alt gjøres på rundgang av klubbens medlemmer. 
 
Hva er pengene fra gavetilelingen brukt til?
Ved utslagplassen står klubbhuset deres, hvor de oppbevarer alt utstyr. Med støtte fra gavetildelingen Ørland Sparebank har de fått laget et påbygg på klubbhuset. Nå har de et rom hvor de kan samles til en kopp kaffe mellom slagene. Her er det også mulighet for å oppbevare privat golfutstyr for de som ønsker dette.
 
Har du lyst til å prøve?
2. - 4. juli er det nybegynnerkurs på Austrått. Ellers kan du låne utstyr enkelte torsdager, og få opplæring av klubbens medlemmer. Ta kontakt på forhånd, slik at de vet hvor mange som kommer. Du finner mer informasjon på deres Facebookside:-)
 
Vi er stolt sponsor - og gratulerer Austrått golfklubb med gavetildeling på kr 75.000.

OVerlevering sjekk Austrått Golfklubb gavetildeling Ørland Sparebank