I samarbeid med Ørland kino viser vi «Knutsen & Ludvigsen 2 - Det Store Dyret». En morsom film for absolutt hele familien med humor og musikk som passer for alle aldre.

Er du kunde i Ørland Sparebank kan du få inntil 6 billetter gratis - men på grunn av koronarestriksjoner må du melde deg på til Ørland Sparebank. Vi trenger navn og telefonnummer på alle som er tilstede. 

Film: Knutsen og Ludvigsen 2 - Det Store Dyret

Tid: Tirsdag 15.09.20 kl 17:30

Sted: Ørland Kultursenter, Store sal.

Hvem: Kunder i Ørland Sparebank - hver kunde kan få inntil 6 billetter

Meld deg på via telefon 72 52 30 40,
eller send oss en melding på messenger, e-post (post@orland-sparebank.no) eller meldingsboks på hjemmesiden -  så kontakter vi deg!

Meld deg på så snart som mulig, her er det første mann til mølla som gjelder.

Ørland kino sier om filmen:  

Endelig er Knutsen, Ludvigsen og Grevlingen her igjen. Denne gangen får vi også møte Det Store Dyret og selveste kaptein Knutsen.

Livet går sin trivelige gang i tunnelen til Knutsen, Ludvigsen og Grevlingen. Men en dag får de besøk av den strenge Konduktøren som vil kaste dem ut. Tunneler er for tog, ikke mennesker. Men Knutsen & Ludvigsen får en idé: bestefaren til Knutsen, den legendariske sjørøveren Kaptein Knutsen kan jo ordne opp! Men hvor er han?

Leteaksjonen tar bestevennene med til de utroligste steder, og hvor de enn reiser, ender de opp i trøbbel – det være seg med sultne isbjørner, ekstreme lakrisbåter, aggressive kjeruber og utgått årgangstran. Men det vil vise seg at redningen ligger overraskende nært, hjemme i tunnelen, og den har hundre hoder og mer enn fjorten bein…

Se mer informasjon fra Ørland Kino: Knutsen og Ludviksen 2 - Det Store Dyret

Nå har du mulighet til en ekslusiv førpremiere - til å se filmen før alle andre. Ta med deg familien til et morsomt avbrekk i hverdagen, helt gratis.

 

Påmeldingliste blir ikke brukt til andre formål enn smittesporing korona, oppbevares i hht krav i 10 dager,  og vil deretter bli slettet i hht personvernregelverket.