I fjor kunne jeg starte julehilsen med å si at den første snøen hadde vært på et kort besøk og det kan jeg gjøre i år også. Dessverre så er det ikke snøen som preger oss værmessig om dagen, men det forandrer ikke det faktum at det er tid for å markere at det er jul og nyttår. Vi legger om litt år 2016 bak oss og ser fremover mot et nytt og spennende år i 2017.

Jeg har lyst til å følge tråden litt fra siste julehilsen, der tid for refleksjon kan være på sin plass i år også. Vi bor fremdeles på et av de beste stedene i Verden og har det stort sett veldig bra. Når det er sagt, så er utviklingen den at stadig flere og flere mennesker ute i Verden og i Norge ser hverdagen som stadig mer utfordrende. Det stiller større krav til oss alle og til Ørland Sparebank.

Som bank gjør vi det vi kan for at dere som våre kunder og som lokalsamfunn, skal få den oppmerksomhet og hjelp som vi som deres egen lokalbank kan gi. Ørland Sparebank har som mål å være en lokalbank som ser enkeltmennesket, enten om du bor på Ørland eller er en av våre mange kunder rundt om i Norge. Vi skal være en bank der kundene kan komme inn og få noen å snakke med. I den digitale hverdagen som vi alle lever i, så kan mye gjøres digitalt, men jeg tror allikevel at det ofte kan være behov for noen å konferere med og da skal vi være der med våre dedikerte og dyktige medarbeidere.

Ørland Sparebank har også i 2016 jobbet nært og godt med mange lag og foreninger. For oss som bank er det en glede å kunne være en sponsor og støttespiller til all den frivillige innsatsen som ytes i utallige lag og foreninger. Det er denne innsatsen som gjør at bolysten og attraktiviteten til Ørland stadig blir bedre. Dette arbeidet vil vi selvsagt fortsette med og utvikle i årene som kommer. Vi ser også litt på Verden utenfor og har i år som i fjor støttet Fosengaven.

Ørland Sparebank vil få takke alle våre kunder og samarbeidspartnere for året som har gått og vi ønsker dere alle en riktig god jule- og nyttårshøgtid.