Snart er vi ved veis ende på et år som på alle måter har vært spesielt.

Covid-19 har bydd på uventede situasjoner og mange er berørt av Covid-19 på ulike måter. Vi får en påminnelse om at vi alle er gjensidig påvirket og avhengig av hverandre. Vi får også en påminnelse om hvor heldige og privilegerte vi er som bor i Norge, men allikevel så har mange blitt brutalt påvirket av pandemien.

Det vi som bank kan gjøre er å ha ekstra forståelse og omtanke for de som blir berørt, noe vi selvsagt også gjør. Som mennesker kan vi alle se oss litt til siden og se om det er noen i nærheten som trenger et smil, omtanke og kanskje litt hjelp. Hos oss treffer du ekte mennesker du kan prate med.

Ansatte Ørland Sparebank julen 2020

Til alle våre kunder, så vil jeg si at dersom du kommer i en utfordrende situasjon så ikke nøl med å ta kontakt. Det er viktig at vi sammen kan se på din situasjon og hvilke løsninger som er best for akkurat deg.

Året 2020 vil huskes som året der man vasket hender veldig ofte, hadde fokus på avstand og ikke hadde like mye omgang med andre som tidligere. Det som er viktig for oss i Ørland Sparebank er å fortelle at vi er her og vil gjerne ha mye kontakt med alle kunder. Dette kan skje ved fysisk oppmøte i banken, men det er også lett å nå oss på telefon, e-post eller andre digitale flater. 

Antibac med nisselue Ørland Sparebank

Vi blir alle dratt med i en digital utvikling og her kan undertegnede snakke av egen erfaring, som det ikke bestandig er like lett å holde følge med. Vi har nå fått en digital vert i banken og jeg er imponert over hvor mange som tar dette på strak arm. Til de av dere som er litt lik meg, så er det hjelp å få uansett. Mottaket i banken vår er litt uoversiktlige nå om dagen, men dette skal vi få ryddet opp i når vi kommer til starten av 2021. 

Alle skal føle seg trygge på at dere er hjertelig velkomne i banken, enten fysisk eller digitalt.

Vi i Ørland Sparebank vil få ønske alle våre kunder en riktig god jule- og nyttårshøgtid og takke for årets som har godt. Vi sender varme ønsker om at i 2021 kan vi leve med mottoet «alt blir bra». Ta vare på deg selv og de i rundt deg!

Kopper som skal deles ut til alle over 75 år i Ørland kommune