I år ble det ble ekstra lang ventetid på dere konfirmantene. Men nå skjer det! Noen har nettopp feiret, andre skal i nærmeste fremtide.

Tidligere har vi "alltid" invitert konfirmantene til et arrangement med konkurranser, underholdning og tips til ungdom om økonomi. Det fikk vi dessverre ikke til i år på grunn av koronapandemien.

Men gave blir det - vi har satt inn kr 500 på kontoen til alle våre kunder født i 2005

Så håper vi å invitere dere til banken etter hvert:-) 

Vi liker å si at "sparing er verdens beste ide". De samme pengene kan ikke brukes to ganger. Kanskje du skal spare litt av konfirmasjonspengene også? Da kan du ha en sparekonto. Les mer om sparing her: spare

Når du er 15 år kan du få din egen Bankid, som er din digitale signatur. Dette får du mye bruk for fremover. Les mer om bankid her: bankid

Ta kontakt med oss, så kan vi ta en prat om Bankid, sparing, netthandel, Vipps eller andre bankting du lurer på. Vi kan gjøre dette i banken eller på telefon - gjerne sammen med dine foreldre/ foresatte. 

Vi gleder oss til å bli bedre kjent med deg!

Vi håper alle konfirmanter får en fantastisk feiring, selv om ting er anderledes enn vanlig i år. 

Illustrasjonen her er laget av billedkunstneren Aud Lilleengen, til gavekortomslag for Ørland Sparebank. Motivet fra Ørland, beregnet på konfirmasjonsgaver. Nå er det andre måter å ønske pengegaver på, som kan være smartere enn kontanter og gavesjekker i forhold til smittehensyn korona: direkte inn på konto, Vipps eller penger i fond er eksempel på dette.