Den siste uken har endret hverdagen til alle.

Ord som karantene, permitteringer, antibac og koronatid er blitt endel av samtalene og tankene våre. For mange av våre kunder er konsekvensen av dette også endret eller usikker økonomi. Både for familier, enkeltpersoner, bedrifter, lag og organisasjoner. 

Ørland Sparebank har vært her siden 1849. Vi har stått sammen med våre kunder og lokalsamfunnet gjennom oppgangstider, kriser og store endringer. Det skal vi gjøre nå også. Ingen vet akkurat hvor lenge dette vil vare, og når hverdagen er nogenlunde normal igjen. Men du skal vite at vi er her - og at du snakke med oss!

Nå er det godt at du kjenner oss - og vi kjenner deg

Vi skal bidra med det vi kan i denne situasjonen. Både med nye konkrete tiltak, og vår solide kompetanse. Et konkret tiltak som følge av dagens situasjon er: 

 

Ørland Sparebank setter ned renten på lån med inntil 0,5 prosentpoeng. Dette gjøres gjeldende på nye lån fra 24.03.20 og eksisterende lån fra 05.05.20. 

Varsel om renteendring vil i løpet de nærmeste ukene bli sendt i nettbanken eller via brev i posten.

 

Og selv om dørene er stengt, er banken åpen! Vi er her, slik at du kan snakke med oss.

Kanskje trenger du avdragsfrihet på lånet en periode? Eller en ekstra kreditt til utbetalinger fra det offentlige er på plass? Sammen finner vi løsninger som passer best for deg. Kanskje er det nok med en prat, for å få en bekymring mindre? 

For å bidra til mindre smittespredning ønsker vi ingen kunder inn i banklokalet, men du når oss på:

  • Tlf 72 52 30 40
  • post@orland-sparebank.no
  • Messenger
  • Direkte melding til din rådgiver i nettbank/ mobilbank
  • På vår hjemmeside finner du direktenummer og e-post til din kunderådgiver.

I mobilbanken er det en knapp du kan trykke på hvis du ønsker avdragsfrihet. Da vil du bli kontaktet av en av våre rådgivere.

Øverst på vår hjemmeside www.orland-sparebank.no har vi samlet informasjon fra banken angående koronapandemien på en plass.