Med økende smitte av korona i vår region vil vi gjøre vårt til å redusere smittespredning. Derfor blir døra til banken midlertidig stengt fra 4. januar.

Selv om bankens dører er stengt i en periode, er det fortsatt viktig for oss å være tilgjengelig og tilstede for våre kunder og lokalsamfunnet. Du treffer oss som vanlig på telefon, e-post og Messenger, mandag til fredag fra kl. 09:00 – 15:30. I en periode er det mye vi får løst sammen på telefon eller digitalt, uten at du er innom banklokalene.

Vår automatsone vil være åpen som vanlig, fra kl 06:00 – 22:00. Her kan du ta ut og sette inn penger, samt levere nattsafe. Vi har gode rutiner for ekstra renhold, og ber om at våre kunder også tenker på dette ved bruk av våre automatsoner.

For de kunder som kontakter oss og lager en avtale om å komme innom, ber vi om følgende:

  • Er du smittet av korona eller i karantene kan du ikke komme
  • Har du hatt symptomer på forkjølelse, ber vi om at du utsetter besøket
  • Har du vært i utlandet de siste 14 dagene ønsker vi at du informerer oss om dette
  • Bruk antibac som er satt frem når du kommer inn i banken
  • Hold god avstand til kunder og ansatte, og bruk munnbind

Med disse tiltak ønsker vi å redusere smittespredningen i samfunnet, ikke minst av hensyn til særlig sårbare grupper som eldre og syke. Vi håper også gjennom dette å begrense smittespredningen internt i banken på en slik måte at vi kan opprettholde tilnærmet normal drift over tid. Dette vil komme både kundene og lokalsamfunnet til gode.

Vi følger situasjonen tett, og vurderer fortløpende hvor lenge disse tiltak er nødvendige.

Som lokalbank er vi opptatt av at denne perioden kan påvirke enkeltpersoner og samfunnet på mange måter. Dersom du opplever økonomiske utfordringer som privatkunde, bedrift eller organisasjon, ber vi om at du tar kontakt. Vi er her for deg!

Kontakt informasjon:

Telefonnummer og e-post adresse til alle ansatte på www.orland-sparebank.no. Her finner du også oppdatert informasjon relatert til bank og forsikring om koronaviruset