Tradisjon tro...

Helgen før skolestart er det "alltid" Ørland Sparebank Cup. Etter grundig vurdering av cupstyret blir det cup i år også. På grunn av korona blir den selvfølgelig litt anderledes enn vanlig. Det deltar både lokale og tilreisende lag, men alle lag har kamper bare en dag. Altså blir det ikke overnatting på skoler og disko på kvelden

Egen smittevernsplan

Turneringsleder Torhild Aarbergsbotten og de andre i cupkomiteen ønsker å legg tilrette for at mange barn skal få spille fotball innenfor trygge rammer. Cupen har laget en smittevernsplan som er godkjent av kommunelegen i Ørland samt Norges Fotballforbund Trøndelag. Det skal brukes fire baner, og hver bane kan ha inntil 200 personer. Dette inkluderert spillere.

 

Mange barn skal få spille fotballkamper innenfor trygge rammer i år også

 

Dermed er det ikke åpent for publikum, kun de som er meldt inn på forhånd. Alle som er på arrangementet skal være registrert. Så til foreldre, besteforeldre, søsken og andre som er skuffet over å ikke å heie på laget sitt: heiagjengen får heller komme på andre kamper - fokus i år er at barn og ungdom får spille fotball igjen.

Mange dugnadsvakter - noen nye i år

Med fotballkamper på fire baner i mange timer er det mye som skal organiseres i rundt. Cupstyret har forberedt seg grundig, det er mange hensyn å ta - spesielt i år. Foreldre og foresatte til så godt som alle aldersbestemte forballspillere i Ørland Ballklubb har ulike vakter: kiosk, rydding, speaker, kampvert, sekretariat og lunsjvakter. Og i år er det også portvakter som skal sørge for at alle som er på fotballarenaen er reigstret.  

Ørland Sparebank Cup

Neste år!

Cupstyret håper at cupen skal arangeres "som vanlig" igjen neste år. Det håper vi også, så gjenstår det å se. Uansett er vi imponert over Ørland Ballklubb og cupstyret som har lagt ned mye arbeid for å få til cup i spesielle rammer. 

Vi ønsker cupstyret, spillere, dommere og alle andre lykket til med årets Ørland Sparebank Cup!

Dersom noen har spørsmål om Ørland Sparebank Cup kan de ta kontakt med turneringsleder Torhild Aarbergsbotten på tlf 900 85 005.