Hvorfor bør du velge oss?

Vi er banken med det store hjertet og fornøyde kunder. For oss er hver enkelt kunde viktig. Vi ønsker å være med deg hele livet og være en støttespiller for små og store økonomiske valg. Vi hjelper deg å realisere dine planer og mål. Våre dyktige rådgivere har lokalkunnskap og kan tilby personlig økonomisk rådgivning.
  • Personlig rådgivning
  • Alle produkter du trenger
  • Brukervennlig mobil- og nettbank
  • En bank der du bor
Ja, jeg vil bli kunde (krever BankID)
Ørland Sparebank kopp i hender - det meste kan løses over en kopp kaffe

Hvorfor velge oss?

God rådgivning

 -  vi er 27 ansatte som jobber for at våre kunder skal få den beste rådgivning tilpasset sine behov. Våre rådgivere er godt kvalifisert innenfor de ulike fagområdene; dagligbank, forsikring, sparing og kreditt. Slik at du får alt du trenger hos oss, til konkurransedyktige priser.

En bank du kjenner 

- det skal du oppleve uansett om du bor på Ørland eller andre steder. Vi har tid til å prate med deg, om det er store eller små spørsmål du trenger svar på.

Gode digitale løsninger

- hos oss får du gode digitale løsninger, slik at din hverdagsøkonomi fungerer.

Du bidrar til lokalsamfunnet

- er du kunde i Ørland Sparebank er du med å bidrar til økt aktivitet og trivsel lokalsamfunnet. Takket være våre kunder kan banken støtte lag og organisasjoner i nærmiljøet, både gjennom gavetildeling, samarbeid og sponsoravtaler. Vi ønsker å være en aktiv medspiller i lokalmiljøet - både for næringslivet og lag/ foreninger

Ballonger

Stolt støttespiller til lokalsamfunnet

Ørland Sparebank ønsker å være en aktiv medspiller  i lokalmiljøet. Banken bruker hvert år betydelige midler i form av gavetildeling og sponsorstøtte både til idretts- og kulturarbeid.

Kontakt oss

Vennligst fyll ut navn
Vennligst legg igjen en beskjed
Vennligst skriv inn et gyldig telefonnummer
Vennligst skriv inn et gyldig e-postadresse